tisdag 10 januari 2012

Nu blir det andra bullar minsann

Vi har haft för vana (ovana) att natta E och T i deras rum och ligga kvar tills de somnar. På söndagen fick jag nog och bestämde mej för att nu ska det bli andra bullar här minsann. Jag förklarade ingående att jag inte försvinner någonstans fast jag går ut ur rummet...jag sitter i soffan och ser på TV. Och hur har det gått? Första kvällen gick det ganska bra, andra kvällen var det gallskrik och jag var på vippen att ge upp...idag verkar det gå ganska bra.... Tre gånger har jag plockat upp T:s täcke från golvet, då Stinky har varit där och kastat det på golvet! Nu håller jag tummarna för att det ska gå vägen - är färdig klädd för att ge mej ut på dagens träning då sessorna har somnat.

3 kommentarer:

Vardagspärlor sa...

Hej Malin..vad glad jag blev av att hitta dig här i bloggvärlden. Dina flickor har blivit så stora sen jag såg dom sist. Ha det så bra :-)

mammaspring sa...

Kämpa på!

Om mej sa...

Jo, vi kämpar på...idag var det igen en sån kväll att hoho....Men dom sku bara veta vilken envis mamma dom har! Jag har med iver läst om löparklubben å sku gärna vara med, är bara lite långt borta för att delta i någon gemensam träning!

Johanna - det är roligt att läsa vad du sysslar med och dina bilder är så superfina!