fredag 19 december 2014

Fortsättningen...


Plötsligt är klockan halv ett och det är dags för mej att köra till förskolan efter T. Dagarna flyger förbi och snart är det ju faktiskt julafton...i år har jag inte förberett så mycket julmat, men börjar ändå fundera på om jag skulle röra ihop några sillar och något annat gott och smått. Idag ska vi fixa knäck då girlsen kommer hem - minns inte om jag någonsin lyckats med det projektet men vi gör ett försök i år IGEN.






JULI var semestermånad och vi styrde kosan till grannlandet Sverige och Astrid Lindgrens värld. Medan pappa i huset jobbade hann vi besöka många mysiga, cafeér, butiker, stränder......


AUGUSTI. Jag springer forfarande trots att bulan på magen inte längre går att dölja - hela familjen med på Hitis minimarathon tillsammans med några andra Piffare, Lata dagar på stugan. Kräftsäsongen inleds med god fångst och vi ordnar den årliga kräftskivan och volleybollkväll (det var visst sista veckoslutet i juli). Jobb och skola med hela faderullan kör i gång igen.


SEPTEMBER är månaden då vi stänger sommarstugan och tar upp båten. Flickorna börjar rida i Nagu så alla onsdagaskvällar tillbringar vi där. E fyller år och så är det dags för den årliga cykelfesten. I år var det vår tur att bjuda på förrätt och jag fuskade lite...körde bil istället för att cykla ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter häftigt med cykel fest, vad är det?

Om mej sa...

I korthet går det ut på att man ska bjuda på antingen förrätt, huvudrätt eller efterrätt. Vem man ska bjuda på mat vet man inte i förväg, det är alltid lika spännande när det ringer på dörren....när man ätit klart får man öppna kuveret man fått i förväg av arrangörerna. Där står adressen vart man ska ta sig till näst. Alla par som deltar i cykelfesten samlas sedan till efterfest. Vi brukar vara kring 20 par som deltar. Det blev lite råddigt..men i den stilen! Bästa festen ever!