onsdag 26 juni 2013

Vilken dag!

 
Simbassängen var i flitig användning idag. Inte undra på då termometern visade dryga 30 grader i skuggan!


Några hopp på trampolinen och så ett dopp i bassängen igen. Och jo, här ute på landet är det naturell klädsel som gäller dagar som denna....för barnen alltså

 
På kvällen styrde vi kosan mot sportplanen för att lära T cykla utan stödhjul. Hade glömt hur tungt det är att springa med krokig rygg med ena handen på pakethållaren efter en ivrig femåring! Än får jag nog springa många kvällar med krokig rygg innan det går vägen. Några hopp i längdhoppsgropen blev det också.


Morgonlänk kl. 05.30. Inga kolhydrater idag - tömmer kroppen på allt socker för att imorgon börja ladda med destu mera pasta, bröd och annat kolhydratrik föda. Jag har testat detta förut och vet egentligen inte om det hjälper mej att klara av 42 km - men det blir liksom en psykisk grej. Har man en gång gjort det så vågar man inte låta bli! Intressant hur man kan skapa en mängd olika rutiner och beteendemönster inför diverse tävlingar. Nu hoppas jag bara att det blir lite mänskligare temperaturer till lördagen för en dag som denna vill jag inte springa 42 km!


Det tar på att lära sej cykla. Kvällssagan blev på hälft.

Inga kommentarer: